Ik maak websites die zelf bij te houden zijn.

Element Media

ElementMedia is sinds 2013 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De naam is ontstaan omdat ik het belangrijk vind om alle elementen samen te brengen binnen een website. Ik wil van alle fronten weten waar ik mee bezig ben, zodat ik dit ook duidelijk kan uitdragen.

De persoon achter ElementMedia

Mijn naam is Léon Gotjé. Ik ben al enige tijd bezig met het maken van websites. Dit begon eerst met simpele HTML en CSS, maar door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van WordPress.

Wat ik doe

Mijn hoofdtaak is het maken van websites door middel van het CMS WordPress. Een CMS (content management system) zorgt er voor dat uw website eenvoudig zelf bij te werken is.

Heeft u nog helemaal geen idee wat u precies wilt met uw website? Dit is geen enkel probleem. Ik denk met u mee, u krijgt dus meer dan een website, een duidelijk totaalplaatje.

Ik  bied ook onderhoud aan bestaande (WordPress) websites. Er zijn klanten die het liefst alles laten bijwerken door een persoon die dat dagelijks doet en weet waar hij mee bezig is.

Kennis

Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ben altijd aan het experimenteren met nieuwe mogelijkheden. Ik zal daarom ook elke uitdaging aan gaan. Ik ben erg op de hoogte van de nieuwste trends wat betreft de technologie en wil deze graag doorvoeren in mijn projecten.