Ik maak websites die zelf bij te houden zijn.

Uw wensen zijn het uitgangspunt

Voordat de website gebouwd wordt zet ik de wensen van u, als klant, op een rijtje. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

✓ Wat is het doel van uw website?
✓ Wie wilt u bereiken via de website?
✓ Welke informatie is belangrijk om meteen te tonen?
✓ Welke uitstraling moet de website krijgen?

Met deze informatie kan ik een beeld vormen van het bedrijf waarna de website gebouwd kan worden die naadloos aansluit bij de bedrijfsvoering.

Keuze webdesign

Het webdesign, hoe de site eruit ziet, is erg belangrijk. Met een verkeerde opmaak of kleurenkeuze kan uw website heel onrustig overkomen voor de lezer. Samen kunnen we een aantal voorbeelden bekijken die we direct kunnen gebruiken. Het is ook mogelijk om ons voorbeelden te geven van andere websites, zodat ik uw webdesign helemaal naar smaak kunnen maken.

Inhoud website

Net als de uitstraling van de website is het belangrijk om een goede inhoud te tonen. Teksten en foto’s moeten duidelijk, helder en aansprekend zijn. Op deze manier bereikt u het juiste publiek.

Binnen dit systeem is het mogelijk om zelf uw teksten en foto’s aan te leveren. Dit kan eenvoudig door uzelf in de website geplaatst worden.

Ook zelf te onderhouden

Deze websites zijn makkelijk te onderhouden omdat ik gebruik maak van een CMS (content management system) genaamd WordPress. Dit houdt in dat u binnen dit systeem veilig uw berichten en pagina’s kunt aanpassen. Ook het onderhoud is vrij eenvoudig en zelf bij te houden. Ik kan echter ook onderhoud aan uw website bijhouden, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Ik zorg dat alles netjes bijgewerkt blijft.